Sekundární buket

Sekundární buket (také sekundární aroma) je skupina aromatických látek, které vznikají při kvašení, jedná se přitom rovněž o ovocné a kořenité aromatické rysy, které se však původně v hroznech nevyskytují, ale vytváří se při enzymatických reakcích v kvasícím víně. Sekundární aroma vyhodnotíme při mírném roztočení vína ve sklenici a následném přičichnutí (med, hruška, ananas, papája, mango, banán, vlašský ořech, máslo, chlebová kůrka, kvasnice, šafrán, černý pepř).

Copyright © 2017, Vína-sekty.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Powered by CloudSailor
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.