Macerace rmutu

Macerace rmutu je vyluhování barviv a tříslovin z rmutu po určitou dobu. Uplatňuje se zejména při výrobě červených a růžových vín, v dnešní době stále častěji i při výrobě bílých vín (mluvíme o tzv. předfermentační maceraci). Při maceraci se ze slupek vyluhují červená barviva a v závilosti na délce macerace potom dávají barvu červeným a růžovým vínům.

Copyright © 2017, Vína-sekty.cz, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Powered by CloudSailor
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.