Sekt Louis Girardot vzniká tradiční metodou kvašením v lahvi. Do jeho cuvée jsou pečlivě vybírány nejlepší ročníky bílých vín odrůd Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a Chardonnay. Sekt leží na kvasinkách 24-36 měsíců. Dlouhé zrání mu dodává velmi jemné dlouhotrvající perlení a zároveň je nezbytné k vytvoření dokonale vyzrálé a harmonické charakteristiky.
Sytá zlatá barva a intenzivní perlení jemných bublinek. Atraktivní vůně zralých hrušek, broskví a citrusové šťávy s jemnou stopou lučního kvítí. Chuť je středně intenzivní, vyvážená, s příjemnými tóny zralého zahradního ovoce, se stopou koření a delším, svěžím závěrem.
Klasifikace | Pěstitelský sekt |
Metoda | Klasická metoda |
Ročník | Neročníkové cuvée |
Zbytkový cukr | Brut |
Zbytkový cukr | 7.0 g/l |
Kyselina | 7.0 g/l |
Alkohol | 13 % |
Barva | Bílá |
Archivace | 3-6 |
Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.